Компоненти на направляващия канал на прозореца на A-колона на предната врата

Компоненти на направляващия канал на прозореца на A-колона на предната врата

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на компоненти за направляващи канали за предна врата A-колона на прозореца в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти на направляващия канал на прозореца на А-колоната на предната врата

Матрицата за производство на компоненти на компонентите на направляващия канал на прозореца на А-колоната на предната врата е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, фланцоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на компонентите на водещия канал на прозореца на А-колоната на предната врата

Име на продукта Компоненти на водещия канал на прозореца на А-колоната на предната врата Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на компоненти на направляващия канал на прозореца на А-колоната на предната врата

Компоненти на канал за водач на прозорец на А-колона на предната врата, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалки на автомобила, комп. , Компоненти за покрив на автомобил, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахозащитно покритие за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил на автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелото на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалката на автомобила, Автомобил Странични панели на седалките ãГреди на седалките на колата, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на компонентите на водещия канал на прозореца на А-колоната на предната врата

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица със 17 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 1270 * 560 * 470 мм.

2. Материалът на продукта е LAH340Y410T ZNT/F/7, дебелината е 1,2 mm, степента на използване на материала е 70%.

3. Прецизността на този продукт е много висока и толерансът е много по-малък от този на други продукти. Дори при предпоставката за такива изисквания за прецизност, нашата компания все още прави форми, задоволителни за клиентите в рамките на определения период.

4. Пълно решение за автомобилната индустрия, не само инструменти.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на водещия канал на прозореца на A-колоната на предната врата преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за направляващи канали за прозорци на А-колона на предната врата и в Китай, ако се интересувате от компоненти на направляващи канали на прозорци на А-колона на предната врата, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Предна врата A-колона Прозорец Водач Канал Компоненти, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти