Панта

Панта

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на панти в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Ние FST® разполагаме с първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на шарнирна плоча

Матрицата за производство на кръпка на рамката на автомобилната задна седалка, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване, щамповане, празен ход, разделяне и рязане на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на пантата

Име на продукта Шарнирна плоча Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на шарнирна плоча

FST® Плоча за панти, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна част на автомобила задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãстолче за кола горна греда, метални части за стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на шарнирната плоча

1. Материалът на шарнирната плоча е S316, с дебелина на материала 2 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 530*360*350 мм. Общото количество е 286 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 15 станции.

4. Материалната консумация на продукта е повече от 40,7%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата на автомобилната колона премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за колони за автомобили в Китай, ако се интересувате от скоби за колони за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панта, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти