Компоненти на скобата на държача

Компоненти на скобата на държача

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на компоненти за скоби за държачи в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Ние FST® имаме силен екип, Всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит в работата от повече от 12 години, Качеството е нашият живот, без качество 99,9%= 0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компонентите на държача

Матрицата за производство на FST® Компонентите на скобата на държача са прогресивни матрици, които включват пробиване и щамповане, подрязване, фланцоване, формоване, u-образно формоване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на компонентите на скобата на държача

Име на продукта Компоненти на скобата на държача Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компонентите на държача

FST® Компоненти на скобата на държача, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на компонентите на скобата на държача

1. Материалът на продукта е 6016_T4, дебелината е 2 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 13 станции, размерът на матрицата е 2920*1560*950 mm и затворената височина на матрицата е 950 mm.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 15876 kg.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Компонентите на скобата на държача преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за скоби за държачи в Китай, ако се интересувате от компоненти за скоби за държачи, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на скобата на държача, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти