Сглобка за опора на облегалката на задната лява седалка

Сглобка за опора на облегалката на задната лява седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на опори за задната лява седалка в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Ние FST® разполагаме с първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на опорен възел на задната лява седалка

Матрицата за производство на кръпка на рамката на автомобилната задна седалка, произведена в Китай FST® е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, фланцоване, повторно изрязване и разделяне на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на опорния възел на задната лява седалка

Име на продукта Подпора за задната лява седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на опорен възел на задната лява седалка

FST® Подпора за задната лява седалка, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за ръкохватка на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалки на автомобила, комплект за врата, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на опорния възел на задната лява седалка

1. Материалът на продукта е SPH590-OD(BSDG3101), с дебелина на материала 2,6 mm.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2240*750*711,2 мм. Общото тегло е 4113 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 18 станции.

4. Материалната консумация на продукта е повече от 40,7%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това модулът за опора на облегалката на задната лява седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на опори за облегалката на задната лява седалка в Китай, ако се интересувате от опора за облегалката на задната лява седалка, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Подпора за задната лява облегалка на седалката, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти