Анкерна скоба за задна дясна седалка

Анкерна скоба за задна дясна седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на анкерни скоби за задна дясна седалка в Китай. Нашата компания FST® е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, качеството е нашият живот, без качество 99,9%=0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на скоба за закрепване на задната дясна седалка

Матрицата за производство на China FST® Анкерната скоба на задната дясна седалка е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, ограничаване на гърбицата, подрязване на гърбица, пробиване, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на скобата за закрепване на задната дясна седалка

Име на продукта Анкерна скоба за задна дясна седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на скоба за закрепване на задната дясна седалка

Анкерна скоба за задна дясна седалка, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части от изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на скобата за закрепване на задната дясна седалка

1. Материалът на продукта е SPC440 (BSDG3100), дебелината е 1,4 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 18 станции, размерът на матрицата е 1300*650*607,1 мм, а затворената височина на матрицата е 607,1 мм.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 1828 кг.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата за закрепване на задната дясна седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за закрепване на задна дясна седалка в Китай, ако се интересувате от скоба за закрепване на задна дясна седалка, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Анкерна скоба за задна дясна седалка, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти