Релсов център за укрепване

Релсов център за укрепване

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на REINFORCEMENT RAIL CENTER в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние искрено надявам се да си сътрудничим с вас. Ние FST® с нетърпение очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на УКРЕПВАЩ ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ЦЕНТЪР

Матрицата за производство на REINFORCEMENT RAIL CENTER от Китай е прогресивна матрица, която включва щамповане, подрязване, формоване, u-flanging, c-restricking, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на ЦЕНТЪР ЗА УКРЕПВАНЕ НА РЕЛСА

Име на продукта ЦЕНТЪР ЗА УКРЕПВАНЕ НА РЕЛСА Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на УКРЕПВАЩ РЕЛСЕН ЦЕНТЪР

FST® ЦЕНТЪР ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА РЕЛСА, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на ЦЕНТЪР ЗА УКРЕПВАНЕ НА РЕЛСА

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 16 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 2350*1100*750 mm.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-420LA-UNCOATED-U, дебелината е 2 мм.

3. Коефициентът на използване на материала е 48,3%. Общото тегло на матрицата е 7081 кг.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това REINFORCEMENT RAIL CENTER премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на ЦЕНТЪР ЗА УКРЕПВАНЕ НА ЖЕЛЕЗОПЪТНИЦИ в Китай, ако се интересувате от ЦЕНТЪР ЗА УКРЕПВАНЕ НА ЖЕЛЕЗОПЪТНИЦИ, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Център за подсилващи релси, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти