Укрепваща релса W/hse болт

Укрепваща релса W/hse болт

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на УКРЕПВАЩА РЕЛСА W/HSE БОЛТ

Матрицата за производство на части REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT е прогресивна матрица, която включва щамповане и щамповане, подрязване, фланцоване, формоване, повторно закрепване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на АРМИРАНЕ-РЕЛСА W/HSE БОЛТ

Име на продукта УКРЕБВАНЕ-РЕЛСА С БОЛТ HSE Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на БОЛТ ЗА УСИЛВАНЕ-РЕЛСА W/HSE

FST® REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо, съответстващи на автомобила qic, Автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на УКРЕПВАНЕ-РЕЛСА W/HSE БОЛТ

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 16 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 3030*1190*750 мм.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-420LA-UNCOATED-U. Дебелината е 2 мм. Степента на използване на материала е 57,8%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT в Китай, ако се интересувате от REINFORCEMENT-RAIL W/HSE BOLT, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Болт за подсилваща релса W/hse, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти