Компоненти на рамката на облегалката

Компоненти на рамката на облегалката

Компонентите на рамката на облегалката са матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

Подробности за продукта

We always continually provide you with the most conscientious customer service, and the widest variety of designs and styles with finest materials. These efforts include the availability of customized designs with speed and dispatch for Seat Back Frame Components, We'll do our greatest to fulfill your specifications and are sincerely searching ahead to developing mutual helpful small business marriage with you! Seat Back Frame Components, Our organization. Situated inside the national civilized cities, the visitors is very easy, unique geographical and economic situations. We pursue a "people-oriented, meticulous manufacturing, brainstorm, construct brilliant" organization. hilosophy. Strict top quality management, fantastic service, reasonable cost in Myanmar is our stand on the premise of competition. If vital, welcome to make contact with us by our web page or telephone consultation, we're likely to be happy to serve you.

1. Въвеждане на скобата за възглавницата на седалката

Компонентите на рамката на облегалката са матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

2. Спецификация на скобата на комплекта възглавница за седалка

Име на продукта Компоненти на рамката на облегалката Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на скобата на комплекта възглавница за седалка

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части за автомобилни панти, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на скобата за възглавницата на седалката

1) Рамката на облегалката е ключова структурна част от комплекта на седалката. Основната му функция е да поддържа правилна стойка на седене, да осигурява опора за горната част на тялото при завъртане и да осигурява защита на горната част на тялото в случай на сблъсък. Работата на рамката на облегалката пряко влияе върху здравината, твърдостта и стабилността на сглобката на седалката и дори върху качеството и степента на сглобяването на седалката.

2) Според своята структура и производствен процес рамката на облегалката на задната седалка може да бъде разделена на три категории: задна рамка на тръбна рамка (без метална задна плоча), задна рамка на тръбна рамка (с метална задна плоча) и цяла ламарина за гръбна рамка.

3) Рамката на облегалката на тръбната рамка има предимствата на проста структура, лесно производство и най-ниска цена; Въпреки това, здравината и твърдостта също са относително ниски и е трудно да се реализират сложни функции. Широко използван в евтини седалки.

4) Рамка на облегалката на тръбната рамка (с метална задна плоча): Този вид рамка на облегалката добавя метална задна плоча на базата на рамка на облегалката на тръбната рамка (без метална задна плоча). Материалите на металната задна плоча обикновено са DC01, dc03 и qste340, а общата дебелина на материалите е 0,5 mm и 0,6 mm. Металната задна плоча и рамката са свързани чрез точкова заварка, която обикновено се използва за седалки на модели от среден клас

5) Цяла рамка за облегалка от ламарина: Цяла рамка за облегалка от ламарина, този вид рамка има сложна форма, висока здравина и леко тегло. Обикновено се използва за седалки със сложни функции и висока цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата на комплекта възглавница за седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за възглавници за седалки в Китай, ако се интересувате от скобите за комплекти възглавници за седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на рамката на облегалката на седалката, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти