Групова скоба на рамката на седалката

Групова скоба на рамката на седалката

Груповата скоба на рамката на седалката е матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

Подробности за продукта

Getting buyer gratification is our company's purpose endlessly. We will make good attempts to produce new and top-quality products, meet up with your specific requirements and provide you with pre-sale, on-sale and after-sale expert services for Seat Frame Group Bracket, We never stop improving our technique and high quality to maintain up with the enhancement trend of this industry and fulfill your pleasure effectively. For anyone who is fascinated within our solutions, you should get in touch with us freely. Seat Frame Group Bracket, We hope to have long-term cooperation relationships with our clients. If you are interested in any of our items, be sure to do not hesitate to send enquiry to us/company name. We ensure that you can be totally satisfied with our best solutions!

1. Въвеждане на групова скоба на рамката на седалката

Груповата скоба на рамката на седалката е матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

2. Спецификация на груповата скоба на рамката на седалката

Име на продукта Групова скоба на рамката на седалката Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на груповата скоба на рамката на седалката

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, монтаж на врата Compãседалка за кола, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на груповата скоба на рамката на седалката

1) Груповата скоба на рамката на седалката е носеща рамка, която носи голяма сила и също има функция за позициониране, за да поддържа правилната позиция между частите.

2) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

3) Повечето от частите на скобите на групата на рамката на седалката са сравнително малки части и повечето от матриците са прогресивен инструмент, който има кратък цикъл на проектиране и бърза изходна скорост на матрицата. Помощната матрица има предимствата на проста и удобна работа.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това груповата скоба на рамката на седалката премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби на групата на рамката на седалката в Китай, ако се интересувате от скобата на групата на рамката на седалката, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Групова скоба на рамката на седалката, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти