Кръпка на рамката на седалката

Кръпка на рамката на седалката

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на пластири за рамки на седалки в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Ние FST® имаме силен екип, Всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит в работата от повече от 12 години, Качеството е нашият живот, без качество 99,9%= 0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на пластира на рамката на седалката

Матрицата за производство на кръпка за рамката на седалката е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, Restriking и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на пластира на рамката на седалката

Име на продукта Кръпка на рамката на седалката Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на пластир на рамката на седалката

FST® Кръпка на рамката на седалката, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комп. предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на пластира на рамката на седалката

1. Материалът на продукта е SPC590, дебелината е 1,6 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 13 станции, размерът на матрицата е 1425 * 1020 * 470 mm, а затворената височина на матрицата е 470 mm.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 3,1 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Кръпката на рамката на седалката премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на лепенки за рамка на седалка в Китай, ако се интересувате от лепенка за рамка на седалка, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Кръпка за рамка на седалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти