Лост за управление на наклона на седалката

Лост за управление на наклона на седалката

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на лоста за управление на наклона на седалката в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние искрено надявам се да си сътрудничим с вас. Ние FST® с нетърпение очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на лоста за управление на наклона на седалката

Матрицата за производство на FST® Лостът за управление на наклона на седалката, произведен в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на лоста за управление на наклона на седалката

Име на продукта Лост за управление на наклона на седалката Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на лоста за управление на наклона на седалката

Лост за управление на накланянето на седалката, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на лоста за управление на наклона на седалката

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 24 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 850 * 570 * 609 mm.

2. Материалът на продукта е SPH440-OD, дебелината е 2,3 мм.

3. Степента на използване на материала е 55%. Общото тегло на матрицата е 1,2 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава лостът за управление на накланянето на седалката премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на лост за управление на наклона на Seat в Китай, ако се интересувате от лост за управление на наклона на Seat, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: Лост за управление на наклона на седалката, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти