СКОБА ЗА ЩИТА

СКОБА ЗА ЩИТА

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на SHIELD CLAMP BRACKET в Китай. Ние FST® сме специализирани в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и трансферни матрици със среден размер в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на SHIELD CLAMP BRACKET

Матрицата за производство на SHIELD CLAMP BRACKET е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, фланциране и разделяне на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на СКОБА ЗА ЩИТА

Име на продукта СКОБА ЗА ЩИТА Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на скоба SHIELD CLAMP BRACKET

FST® СКОБА ЗА ЩИТОВА СКОБА, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Блокът на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, Метални части на стека за багаж на кола, Части за релса за прозорци на кола, Корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на СКОБА ЗА ЩИТА

1. Материалът на продукта е SPH440-OD, с дебелина на материала 1,6 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2800*1530*1250 и 770*630*460 мм. Общото количество е 985 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като прогресивна матрица с 15 станции.

4. Материалната консумация на продукта е повече от 58%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® SHIELD CLAMP BRACKET премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на СКОБА ЗА ЩИТОВА СКОБА в Китай, ако се интересувате от СКОБА ЗА ЩИТОВА СКОБА, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: СКОБА ЗА ЩИТОВА СКОБА, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти