Пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила

Пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабна опора за пружинни компоненти на производител и доставчик на автомобилни задни седалки в Китай. Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние FST® очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила

Матрицата за производство на пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила е прогресивна матрица, която включва пробиване и ID-щамповане, подрязване, формоване, подрязване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на пружинните опорни компоненти на задната седалка на автомобила

Име на продукта Пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на пружинни опорни компоненти на задната седалка на автомобила

FST® Пружинни опорни компоненти на автомобилна задна седалка, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалка на автомобила, комп за врата, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на пружинните опорни компоненти на задната седалка на автомобила

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 21 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 2385*750*711 мм.

2. Материалът на продукта е SPH590-OD(BSDG3101). Дебелината е 2,6 мм. Коефициентът на използване на материала е 60%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това пружинните опорни компоненти на задната седалка на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

FST® е един от пружинните опорни компоненти на автомобилни производители и доставчици на задни седалки в Китай, ако се интересувате от пружинни опорни компоненти на автомобилни задни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Пружинни опорни компоненти на задна седалка на автомобил, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти