Поддържащи части за облекчаване на стреса

Поддържащи части за облекчаване на стреса

Поддържащите части за облекчаване на напрежението са матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

Корпорацията се придържа към концепцията на процедурата „научно администриране, първокласно качество и предимство на производителността, върховен купувач за Китай, висококачествени поддържащи части за облекчаване на стреса, добре дошли при всяко запитване към нашата фирма. Ще се радваме да установим приятни бизнес взаимодействия с вас! Китайски висококачествени поддържащи части за облекчаване на стреса, Китайски поддържащи части за облекчаване на стреса С подкрепата на нашите професионалисти с голям опит, ние произвеждаме и доставяме артикули с най-добро качество.Те са тествани за качество при различни поводи, за да гарантираме, че на клиентите се доставя само безупречна гама, ние също персонализираме масивът според изискванията на клиентите, за да отговори на изискванията на клиентите.

1. Въвеждане на опорни части за облекчаване на стреса

Поддържащите части за облекчаване на напрежението са матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.


2. Спецификация на опорните части за освобождаване на напрежението

Име на продукта Поддържащи части за облекчаване на напрежението Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на опорни части за облекчаване на напрежението

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Съответен монтаж на рамото за управление на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãГреда за повдигане на седалката на колата, стека за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на опорните части за облекчаване на стреса

(1) Напрежението може да се разглежда като вътрешно съпротивление, което се получава, когато материалът се деформира при специфично натоварване. При ремонт при сблъсък напрежението може да се определи като вътрешно съпротивление, съществуващо в суровините и възпрепятстващо ремонта.

(2) Когато някои напрежения не са напълно елиминирани, могат да възникнат следните ситуации: (1) умора на работните части на окачването и задвижването поради прилагане и освобождаване на натоварване; (2) в случай на подобен сблъсък отново, малка сила на сблъсък ще причини същите или по-големи щети и дори ще застраши безопасността на пътниците; (3) деформация на размера на тялото, причиняваща различни трудности при работа.

(3) Понастоящем по-ефективният метод за премахване на напрежението е вибрационното облекчаване на напрежението, което формира пълен комплект оборудване за облекчаване на напрежението чрез механично сглобяване. Може да накара детайла да елиминира напрежението за кратко време и да покрие всички детайли, които трябва да премахнат стреса.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това опорните части за облекчаване на напрежението преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на опорни части за облекчаване на стреса в Китай, ако се интересувате от поддържащи части за облекчаване на стреса, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддържащи части за облекчаване на стреса, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти