Сглобката на ключалката

Сглобката на ключалката

Механизмът на ключалката е форма, перфорирайте само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

Подробности за продукта

Bear "Customer very first, Quality first" in mind, we work closely with our customers and supply them with efficient and professional services for the Lock Assembly, We have been self-assured to make excellent achievements within the future. We've been looking forward to becoming one within your most trusted suppliers. The The Lock Assembly, Now, we professionally supplies customers with our main products And our business is not only the "buy" and "sell", but also focus on more. We target to be your loyal supplier and long-term cooperator in China. Now, We hope to be the friends with you.

1. Въвеждане на блока на ключалката

Заключващият механизъм, известен също като прогресивна матрица, матрица за прескачане, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции с един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заготовките се формират постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е процес с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като изрязване, нарязване, набраздяване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и т.н. върху една форма.

Според действителните нужди от щамповани части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

Много сложни части за щамповане, които изискват многопроцесно щамповане, могат да бъдат напълно оформени върху чифт форми, което осигурява благоприятни условия за високоскоростно автоматично щамповане. Може да се види, че модулът за заключване на автомобил е щанцова матрица с много станции и висока ефективност.

2. Спецификация на бравата

Име на продукта Сглобката на ключалката Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на бравата

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на блока на ключалката

(1) Един чифт ключалка може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

(3) Блокировката на ключалката използва намотка или лента, а подаването, разтоварването и ламинирането могат лесно да бъдат автоматизирани. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да влизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на блока на ключалката е разпръснат във всяка станция и няма проблем с минималната дебелина на стената на композитната форма, така че матрицата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава блокът на ключалката премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на брави в Китай, ако се интересувате от бравата, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобката на ключалката, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти