Задната броня на автомобила

Задната броня на автомобила

Задната броня на автомобила е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

Our business sticks for the basic principle of "Quality could be the life with the firm, and track record will be the soul of it" for The Rear Bumper of The Car, Only for accomplish the good-quality solution to meet customer's demand, all of our products and solutions have been strictly inspected before shipment. The Rear Bumper of The Car, Our organization. Situated inside the national civilized cities, the visitors is very easy, unique geographical and economic situations. We pursue a "people-oriented, meticulous manufacturing, brainstorm, construct brilliant" organization. hilosophy. Strict top quality management, fantastic service, reasonable cost in Myanmar is our stand on the premise of competition. If vital, welcome to make contact with us by our web page or telephone consultation, we're likely to be happy to serve you.

1. Представяне на задната броня на автомобила

Задната броня на автомобила е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на задната броня на автомобила

Име на продукта Задната броня на колата Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на Задната броня на автомобила

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Задната броня на автомобила, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди на седалката на колата, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на задната броня на автомобила

ï¼1ï¼Задната броня на автомобила може да поеме силата на удара, за да гарантира целостта на шасито на автомобила и да предотврати деформация

ï¼2ï¼Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

ï¼3ï¼Всеки процес на задната броня на автомобила е разпръснат във всяка станция и няма проблем с минималната дебелина на стената на композитната форма, така че матрицата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава задната броня на колата премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от задната броня на производителите и доставчиците на автомобили в Китай, ако се интересувате от задната броня на колата, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Задна броня на автомобила, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти