Компонентите на покрива

Компонентите на покрива

Компонентите на покрива са матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

Our growth depends within the innovative equipment, fantastic talents and repeatedly strengthened technology forces for The Roof Components, Our experienced specialized workforce will probably be wholeheartedly at your provider. We sincerely welcome you to check out our web-site and organization and mail us your inquiry. The Roof Components, which helps us and improvement constantly. We strive to improve customer efficiency to save costs for customers. We do our best to improve the quality of product. We are going to not live up to the historic opportunity of the times.

1. Представяне на компонентите на покрива

Компонентите на покрива, известни още като прогресивна матрица, матрица за прескачане, се отнасят за матрица, в която пресата е в няколко различни позиции с един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заготовките се формират постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е процес с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като изрязване, нарязване, набраздяване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и т.н. върху една форма.

Според действителните нужди от щамповани части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

2. Спецификация на компонентите на покрива

Име на продукта Компонентите на покрива Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на покривните компоненти

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компонент на вратата, Компонентите на покрива, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите на покрива

(1) Двойка покривни компоненти може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

(3) Компонентите на покрива използват намотка или лента, а захранването, разтоварването и ламинирането могат лесно да бъдат автоматизирани. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да влизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на компоненти на покрива на автомобила е разпръснат във всяка станция и няма проблем с минималната дебелина на стената на композитната форма, така че матрицата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на покрива преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на покривни компоненти в Китай, ако се интересувате от покривните компоненти, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компонентите на покрива, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти