Скоба за възглавницата на седалката

Скоба за възглавницата на седалката

Скобата на комплекта възглавница за седалка е матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

Подробности за продукта

1.Представяне на скобата за комплект възглавници за седалка

Скобата на комплекта възглавница за седалка е матрица, само един процес наведнъж. Тя може да бъде разделена на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане и матрица за формоване.

2. Спецификация на скобата на комплекта възглавница за седалка

Име на продуктаСкоба за комплект възглавница за седалкаЦена на продуктаПерсонализирано
Тип процесЩампованеВидове процесимухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара300T~1250TСрок на експлоатация500 милиона удара
Вид продуктНестандартно персонализиранеПриложимо полеАвтомобилна индустрия
Материал на мухълCr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продуктаС един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на скобата на комплекта възглавница за седалка

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратите, аксесоари за вратите, вътрешно подсилване на вратите на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на скобата за възглавницата на седалката

1) Ежедневното каране, натрупано с времето, изцапано с много пот и други петна по седалката. Ако почистите директно седалката, тя не само ще струва много, но и ще има много остатъци от химикали. По това време е необходимо да капака на столчето за кола. Калъфите за автомобилни седалки са като дрехите на хората. Тъй като хората имат дрехи, те имат цивилизация. Калъфите за автомобилни седалки могат да се нарекат цивилизацията на автомобилния интериор. Това е не само интериорна декорация на автомобила, но и необходимост в интериора на автомобила.

2) Капакът на седалката има характеристиките да предпазва седалката, подобрява усещането при седене и е лесен за грижа. Защитете оригиналните кожени или фланелни седалки на вашия автомобил, стари като нови. Специален автомобил за специална употреба, координация и обслужване. Постигнете оригиналния ефект. Не са необходими модификации и системата за безопасност на оригиналната седалка никога няма да бъде повредена. Може да се разглобява за почистване, като дресинг ефект, чистота и хигиена. Платненото покритие на седалката има ефект на топло през зимата и прохладно през лятото, модерно и защитава околната среда

3) Скобата на комплекта възглавница за седалка се използва за бързо и лесно монтиране на капака на седалката.

4) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това скобата на комплекта възглавница за седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за възглавници за седалки в Китай, ако се интересувате от скобите за комплекти възглавници за седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоба за комплект възглавници за седалка, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти