Компоненти на спринклер за миене на предното стъкло

Компоненти на спринклер за миене на предното стъкло

Пръскачката за вода за миене на предното стъкло пръска чиста вода или миеща течност върху предното стъкло, за да премахне праха и мръсотията от предното стъкло. Компонентите на спринклера за миене на предното стъкло се състоят главно от двигател за миене, водна помпа за миене, резервоар за съхранение на течности, дюза, водопроводна тръба и др.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти за пръскачки за миене на предното стъкло

Пръскачката за вода за миене на предното стъкло пръска чиста вода или миеща течност върху предното стъкло, за да премахне праха и мръсотията от предното стъкло. Състои се главно от двигател за миене, водна помпа за миене, резервоар за съхранение на течности, дюза, водопроводна тръба и др.

2. Спецификация на компонентите на пръскачката за миене на предното стъкло

Име на продукта Компоненти за спринклер за миене на предното стъкло Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на компоненти за пръскачка за миене на предното стъкло

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части за автомобилни панти, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите на пръскачката за миене на предното стъкло

1) Скруберната система се състои от резервоар за съхранение на вода, водна помпа, тръба за подаване на вода и дюза за пръскане на вода. Резервоарът за съхранение на вода обикновено е 1,5 ~ 2L пластмасов резервоар. Водната помпа е микроелектрическа центробежна помпа, която предава водата за измиване от резервоара за съхранение на вода към дюзата за пръскане на вода. След като бъде изстискана от 2 ~ 4 дюзи за пръскане на вода, водата за измиване се разделя на малки струи и се пръска към предното стъкло, което играе ролята на почистване на предното стъкло с чистачката.

2) Матрицата за производство на тази част е непрекъсната матрица с високо качество на продукта. Непрекъснатата матрица завършва всички процеси на формоване на продукта в една матрица, което преодолява инвариантността на операцията и кумулативната грешка, причинена от многократно позициониране при използване на проста матрица.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на пръскачката за миене на предното стъкло преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за спринклер за миене на предното стъкло в Китай, ако се интересувате от компоненти за спринклер за миене на предното стъкло, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти за спринклер за миене на предното стъкло, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти