Рамка за облегалка на автомобилна седалка

Рамка за облегалка на автомобилна седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на рамки за облегалка на автомобилни седалки в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните доставчици на прогресивни инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на рамка на облегалката на автомобилната седалка

Матрицата за производство на части за рамката на облегалката на автомобила е единична матрица, която включва заготовка, подрязване, формоване, повторно зачеркване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на рамката на облегалката на автомобилната седалка

Име на продукта Рамка за облегалка на автомобилна седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на рамката на облегалката на автомобилната седалка

Рамка на облегалката на автомобилната седалка, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на рамката на облегалката на автомобилната седалка

1. Рамката на облегалката е ключова структурна част от комплекта на седалката. Основната му функция е да поддържа правилна стойка на седене, да осигурява опора за горната част на тялото при завъртане и да осигурява защита на горната част на тялото в случай на сблъсък. Ефективността на рамката на облегалката пряко влияе върху здравината, твърдостта и стабилността на сглобката на седалката и дори върху качеството и степента на сглобката на седалката.

2. Според своята структура и производствен процес рамката на облегалката на задната седалка може да бъде разделена на три категории: задна рамка на тръбна рамка (без метална задна плоча), задна рамка на тръбна рамка (с метална задна плоча) и облегалка от цяла ламарина

3.. Рамката на облегалката, която произвеждаме, е рамка за облегалка с тръбна рамка с метален панел. Този вид рамка на облегалката добавя метална задна плоча на основата на рамката на облегалката на тръбната рамка (без метална задна плоча). Материалите на металната задна плоча обикновено са DC01, dc03 и qste340, а общата дебелина на материалите е 0,5 mm и 0,6 mm. Металната облегалка и рамката са свързани чрез точкова заварка, която обикновено се използва за седалки на модели от среден клас.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава рамката на облегалката на автомобилната седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на рамка за облегалка на автомобилна седалка в Китай, ако се интересувате от рамка за облегалка на автомобилна седалка, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Рамка за облегалка на автомобилна седалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти