Релсови части за стъкла на автомобила

Релсови части за стъкла на автомобила

Релсовите части на автомобилните прозорци са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на релсови части за автомобилни стъкла

Релсовите части на автомобилните прозорци са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Релсовите части за автомобилни прозорци улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на релсовите части за автомобилни стъкла

Име на продукта Релсови части за автомобилни стъкла Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на релсови части за автомобилни стъкла

Напречни елементи на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Релсови части за автомобилни прозорци, Укрепване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда на автомобила, Релсови части за автомобилни стъкла, Предни задни подрамки на автомобила, Релсови части за автомобилни прозорци, Релсови части за автомобилни прозорци Релсови части за автомобилни прозорци, Релсови части за автомобилни прозорци, Релсови части за автомобилни прозорциn, Сглобяване на люка на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за автомобилни седалки, Странични панели за автомобилни седалки € Греда за автомобилни седалки, Метален багажник за багаж Части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на релсовите части на прозореца на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на релсовите части на автомобилните прозорци може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Релсовите части на прозорците на автомобила могат да избягат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Релсовите части за автомобилни прозорци са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, релсовите части на автомобилните прозорци могат да бъдат разделени на плесен за ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава релсовите части на автомобилните прозорци преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на релсови части за автомобилни стъкла в Китай, ако се интересувате от релсови части за автомобилни стъкла, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Релсови части за автомобилни прозорци, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти