Покривни части за автомобили

Покривни части за автомобили

Частите на покрива на автомобила са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на покривни части на автомобили

Частите на покрива на автомобила са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Покривните части на автомобила улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на покривните части на автомобила

Име на продукта Части на покрива на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на части на покрива на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Автомобилни покривни части, Подсилване на интериора на вратите на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда на автомобила, Части на покрива на автомобила, Предни подрамки на автомобила, Части на покрива на автомобила, Части на покрива на автомобила Части на покрива на автомобила, Части на покрива на автомобила, Части на покрива на автомобилаn, Сглобка на покрива на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Задна част на автомобила окачена рамка, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобилния двигател, топлинни щитове на автомобилния двигател comp, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки € € греда на автомобила, метални части за багаж на автомобила, части на покрива на автомобила, кола корпус на въздушната възглавница

4. Характеристика на покривните части на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на покривните части на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Частите на покрива на автомобила могат да избягат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Автомобилните покривни части са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, покривните части на автомобила могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава частите на покрива на автомобила преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на покривни части за автомобили в Китай, ако се интересувате от покривни части за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни покривни части, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти