Прахозащитен капак за спирачка на автомобила

Прахозащитен капак за спирачка на автомобила

Покритието за прах на спирачките на автомобила е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на прахозащитен капак на спирачката на автомобила

Покритието за прах на спирачките на автомобила е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Капакът за прах на спирачките на автомобила улеснява производството на матрицата, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на прахозащитния капак на спирачката на автомобила

Име на продукта Капак за прах на спирачката на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на прахозащитен капак на автомобилната спирачка

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Прахозащитен капак на автомобилната спирачка, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда на автомобила, Странична греда на автомобила, Странична подложка на автомобила, Прахозащитен капак на спирачката на автомобила, Прахозащитен капак на автомобилната спирачка Скоби за монтиране на багаж на автомобила, Автомобилен напречен боб, Интериорна декорация на корпуса на автомобила, Автомобил монтиран люк на покрива, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки ... Метални части за багажник, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на прахозащитния капак на спирачката на автомобила

1) Принципът на работа на структурата на капака на прахообразната спирачка може да отговаря на процеса на формиране на части.

2) Покритието за прах на спирачките на автомобила може да изтича от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Прахозащитният капак на автомобилната спирачка е лесен за производство, лесен за работа и безопасен в производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, прахозащитният капак на автомобилната спирачка може да бъде разделен на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава праховият капак на автомобилната спирачка премина през Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на прахозащитни капаци за автомобилни спирачки в Китай, ако се интересувате от прахозащитен капак за автомобилни спирачки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Прахозащитен капак за автомобилни спирачки, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти