Автомобил Автомобил Cross Bean

Автомобил Автомобил Cross Bean

Автомобилният кръстосан боб е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на Автомобилен автомобил крос боб

Автомобилният кръстосан боб е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Автомобилният кръстосан боб прави производството на калъпа лесно, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на Автомобилен автомобил кръстосан боб

Име на продукта Автомобил автомобил крос боб Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на Автомобилен автомобил кръстосан боб

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за врати на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Автомобилна напречна греда за автомобил, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда на автомобила, Автомобилна напречна боб, Автомобилна предна задна подрамка, Автомобилна напречна боб, Автомобилна напречна боб Автомобилна кръстосана боб, Автомобилна напречна боб, Интериорна декорация на корпуса на автомобила, Сглобяване на люка на автомобила , Рамка на окачването на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобила на двигателя, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за автомобилни седалки, Багажник за автомобил Метални части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на Автомобил автомобил кръст боб

1) Принципът на работа на структурата на автомобила за кръстосан боб може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Автомобилна кола с кръстосан боб може да избяга от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Автомобилът за кръстосан боб е лесен за производство, лесен за работа и безопасен в производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, автомобилът за кръстосан боб може да бъде разделен на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава Автомобилът за кръстосани зърна премина Качествен контрол-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни кръстосани зърна в Китай, ако се интересувате от Автомобилни кръстосани зърна, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилен автомобил Cross Bean, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти