Интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело

Интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело

Интериорната декорация на корпуса на автомобилното колело е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на интериорна декорация на корпуса на автомобилните колела

Интериорната декорация на корпуса на автомобилното колело е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Интериорната декорация на корпуса на автомобилното колело прави производството на матрицата просто, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на декорацията на интериора на корпуса на автомобилното колело

Име на продукта Интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за врати на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело, Подсилване на интериора на автомобилната врата, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Автомобил компоненти на покрива, предна задна греда на автомобила, декорация на интериора на корпуса на автомобилното колело, предна рамка на автомобила, декорация на интериора на корпуса на автомобилното колело, декорация на интериора на корпуса на колелото на автомобила, декорация на интериора на корпуса на колелото на автомобила, декорация на корпуса на автомобилното колело вътрешна декорация, Монтаж на люк на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Столче за кола горна греда, Метални части за багаж на автомобил, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на вътрешното декориране на корпуса на автомобилното колело

1) Принципът на работа на вътрешната декоративна структура на корпуса на колелото на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Интериорна декорация на корпуса на автомобилното колело може да се втурне от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Интериорната декорация на корпуса на автомобилното колело е лесна за производство, лесна за работа и безопасна при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация вътрешното декориране на корпуса на автомобилните колела може да бъде разделено на плесен за ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава вътрешното декориране на корпуса на автомобилните колела премина през Контрол на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на интериорни декоративни елементи за автомобилни колела в Китай, ако се интересувате от интериорни декоративни елементи на корпуса на автомобилните колела, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Вътрешно декориране на корпуса на автомобилни колела, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти