Автомобил Auti-сблъсък лъч

Автомобил Auti-сблъсък лъч

Страничната греда за ударен автомобил е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на странична греда за сблъсък на автомобила

Страничната греда за ударен автомобил е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Страничната греда на автомобила за сблъсък улеснява производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на страничната греда за сблъсък на автомобила

Име на продукта Странична греда на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на странична греда за сблъсък на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Странична греда на автомобила, Укрепване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Компоненти на покрива на автомобила, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична рамка на автомобила, странична греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична греда на автомобила вътрешна украса на корпуса на колелото, монтаж на люка на автомобила, рамка на предното окачване на автомобила, рамка на задното окачване на автомобила, предна напречна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобилния двигател, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки € Греда за столче за кола, Метални части за багажник за автомобили, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на страничната греда за сблъсък на автомобила

1) Принципът на работа на страничната структура на автомобила за сблъсък на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Страничният автомобилен лъч може да избяга от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Страничната греда за сблъсък на автомобила е лесна за производство, лесна за работа и безопасна при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, страничната греда на автомобила може да бъде разделена на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава страничният лъч на автомобила преминава през контрола за качество-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на странични греди за сблъсък на автомобили в Китай, ако се интересувате от греди за страничен сблъсък на автомобил, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилен лъч за сблъсък на автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти