Части за врати за автомобили

Части за врати за автомобили

Частите на автомобилните врати са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на части за врати на автомобила

Частите на автомобилните врати са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Частите на автомобилните врати улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на частите за врати на автомобила

Име на продукта Части за врати на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на части за врати на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Части за врати на автомобила, Укрепване на интериора на вратите на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти на рамото за автомобили, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда на автомобила, Части на вратите на автомобила, Предни подрамки на автомобила, Части на вратите на автомобила, Части на вратите на автомобила Части на вратите на автомобила, Части на вратите на автомобила, Части на вратите на автомобилаn, Стъклен покрив на автомобила, Рамка на окачването на автомобила отзад окачена рамка, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобилния двигател, топлинни щитове на автомобилния двигател comp, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилната седалка € € греда на автомобилната седалка, метални части за багаж на автомобила, части на вратите на автомобила, кола корпус на въздушната възглавница

4. Характеристика на частите за врати на автомобила

1) Принципът на работа на структурата на вратите на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Частите на вратите на автомобила могат да избягат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Частите за врати на автомобила са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни в производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, частите на вратите на автомобила могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава частите на вратите на автомобила преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за врати за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за врати за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за врати за автомобили, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, произведени в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти