Ръководство за автомобилни прозорци

Ръководство за автомобилни прозорци

Водачът за автомобилни стъкла е част, използвана в автомобилните стъкла, водачът за автомобилни стъкла е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

Well-run gear, qualified revenue workforce, and superior after-sales companies; We've been also a unified huge loved ones, anyone persist with the organization benefit "unification, determination, tolerance" for Car Window Guide, We fully welcome shoppers from all around the world to ascertain stable and mutually effective enterprise interactions, to have a dazzling long run jointly. Car Window Guide Since always, we adhering to the "open and fair, share to get, the pursuit of excellence, and creation of value"values, adhere to the"integrity and efficient, trade-oriented, best way , best valve" business philosophy. Together with our all over the world have branches and partners to develop new business areas, maximum common values. We sincerely welcome and together we share in global resources, opening up new career together with the chapter.
Персонализирано ръководство за автомобилни прозорци от нашата фабрика с високо качество в Китай

1. Въвеждане на ръководство за прозорци на автомобили

Водачът за автомобилни стъкла е част, използвана в автомобилните стъкла, водачът за автомобилни стъкла е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на ръководството за прозорци на автомобили

Име на продукта Ръководство за прозорци на автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на ръководство за прозорци на автомобили

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, CompãВода на прозореца на автомобила, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Водач на прозореца на автомобила, Подрамки на предната задна кола на автомобила, Водач на прозореца на автомобила, Водач на прозореца на автомобила, Части за релси за прозореца на автомобила, Водач на прозореца на автомобила, Монтаж на шибедаха на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила , Предна напречна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Маншон на амортисьора на двигателя на автомобила, Комплект топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаãГреда на седалката за кола, Метални части на стека за багаж на кола, Водач за прозорци на кола, Въздушна възглавница за кола жилища

4. Характеристика на ръководството за прозорци на автомобили

1) Устройство, което държи, държи, направлява и намалява триенето на движещо се устройство или устройство. 2) Използва се за насочване, фиксиране на машинни части, специално оборудване, инструменти.

3) Може да понесе определен въртящ момент и да постигне високо прецизно линейно движение при високо натоварване

4) Частите за релси за прозорци на автомобили са лесни за производство, лесни за работа и безопасни в производството.

5) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това ръководството за автомобилни стъкла премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на водачи за прозорци на автомобили в Китай, ако се интересувате от водачи за прозорци на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Ръководство за прозорци на автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти