Задна напречна греда на автомобилен покрив

Задна напречна греда на автомобилен покрив

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е мащабна задна напречна греда на производител и доставчик на автомобилни покриви в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на задна напречна греда на автомобилен покрив

Матрицата за производство на задната напречна греда на автомобилни покривни части е единична матрица, която включва заготовка, подрязване, формоване, повторно зачеркване, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на задната напречна греда на покрива на автомобила

Име на продукта Задна напречна греда на автомобилен покрив Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на задна напречна греда на автомобилен покрив

Задна напречна греда на автомобилен покрив, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за врата, заключващ механизъм, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за кола Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на задната напречна греда на покрива на автомобила

1. Размерът на задната напречна греда на покрива на автомобила обикновено е 900 mm на 200 mm на 80 mm. Прилаганият материал обикновено е BLC студено валцована стоманена ламарина. Преминава през три процеса: изчертаване, щанцоване, изрязване и оформяне и щанцоване за формиране на умерена дълбочина.

2. Този продукт има високи изисквания към процеса на рисуване. Като професионална компания за производство на форми от 11 години, ние имаме високо техническо ниво за процеса на рисуване. Произвежданите продукти отговарят напълно на изискванията на клиента за толерантност и са с високо качество и прецизност.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това задната напречна греда на покрива на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на задната напречна греда на автомобилния покрив в Китай, ако се интересувате от задна напречна греда на автомобилен покрив, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Задна напречна греда на покрив на автомобил, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти